drie handen proosten met twee koffie en een cola

17 oktober 2024

Ontmoeting voor kinderen-van op 30 november

Op zaterdagmiddag 30 november organiseren Transgender Netwerk en Transvisie samen een ontmoeting voor kinderen van trans ouders.

Wanneer je ouder in transitie gaat kan er een hoop op je af komen. Het kan dan fijn zijn om te zien dat er meer mensen zijn die (hebben) ervaren wat jij meemaakt. Daarom organiseren Transgender Netwerk en Transvisie op zaterdagmiddag 30 november samen een ontmoeting in een gezellig café in Utrecht.

Wil je bij de middag zijn? Mail dan naar info@transgendernetwerk.nl dan sturen we je de locatie. Ben je zelf trans ouder? Tip gerust je kind(eren) dat deze middag er is!

Mocht je deze datum niet kunnen, geen zorgen. Transvisie organiseert ontmoetingen voor naasten van transgender mensen, waaronder kinderen-van.

Ervaringsverhalen

De aanleiding voor deze middag is de podcast Omgekeerde Wereld waarin een kind van een trans ouder vertelt dat ze nauwelijks informatie en steun vond op het moment dat zij die nodig had. Inmiddels heeft ze Transgender Netwerk geholpen met een informatiepagina en ervaringsverhalen, en hebben Transgender Netwerk en Transvisie besloten samen een ontmoetingsmiddag te organiseren.

De nieuwe informatiepagina voor kinderen van transgender ouders vind je hier.

Lees ons interview met Merel die het woord PaMa bekend wil maken, of bekijk de ervaringsverhalen van Minke, Ella en Nora.

 

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com