Transgender Netwerk directeur Elise spreekt tijdens een congres over werk

27 augustus 2024

Save the date: Congres Transitieverlof 24 oktober

Steeds meer organisaties willen aan de slag met transitieverlof. Want het is belangrijk dat transgender mensen die op het werk in transitie gaan de juiste ondersteuning krijgen. Maar hoe kan je dit verlof vormgeven? En hoe voorkom je dat je tegen obstakels aanloopt? Deze vragen en meer bespreken we tijdens het congres over transitieverlof op donderdag 24 oktober, georganiseerd door Transgender Netwerk in samenwerking met Ahold Delhaize en COC.

Laat je inspireren door ervaringen met het transitieverlof. Tijdens het congres zijn er panels met sprekers die het transitieverlof hebben ingericht in hun organisatie en sprekers die er zelf gebruik van hebben gemaakt. Daarnaast lanceren wij een nieuw stappenplan voor transitieverlof en sluiten wij af met een netwerkborrel.

Kom jij ook? Noteer alvast de middag van 24 oktober in je agenda!

Het congres vindt plaats op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam. Deze locatie is op een steenworp van Amsterdam, op loopafstand van intercitystation Zaandam en goed bereikbaar met OV en auto.

Het congres is gericht op HR-professionals, managers, D&I specialisten en andere mensen die zich bezig (willen) houden met inclusie binnen organisaties.

Meer informatie, het programma en aanmelden volgt binnenkort.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com